marți , decembrie 5 2023
Breaking News
Home / Sanatate / Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

De ce aleg pacientii implanturile dentare de la o clinica stomatologica Brasov?

Stiati ca multe persoane care au unul sau mai multi dinti lipsa, aleg implanturile dentare de la o clinica stomatologica Brasov? Aceste implanturi dentare reprezinta cea mai eficineta solutie pentru a inlocui dintii lipsa.

Implanturile dentare le ofera pacientilor mai multe beneficii pe care nu le-ar putea obtine de la alte optiuni de inlocuire a dintilor, cum ar fi protezele dentare sau puntile, Vom vedea in continuare care sunt motivele datorita carora, pacientii aleg implanturile pentru a-si inlocui dintii lipsa.

Beneficiile implanturilor dentare de la o clinica stomatologica Brasov

De ce sa alegi o Clinica Stomatologica Brasov? Exista foarte multe beneficii care sunt asociate cu implanturile dentare. Tocmai datorita acestor beneficii, oamenii considera implanturile drept cea mai eficienta solutie pentru a-si inlocui dintii lipsa. Vom enumera in continuare cateva beneficii ale acestora.

1. Se potrivesc cu dintii dvs naturali

Implanturile dentare vin pot fi confectionate intr-o mare varietate de forme si dimensiuni. Stomatologul dumneavoastra va lucra cu dumneavoastra pentru a proiecta implanturi care se potrivesc cu culoarea dintilor din jur, si care se potrivesc perfect in spatiul gol. Nimeni, in afara de dvs. si de dentist, nu va sti ca aveti implant dentar si nu dinte natural.

2. Implanturile refac forta muscaturii

Clinica Stomatologica BrasovImplanturile dentare sunt ancorate in maxilar cu un stalp de titan, cu scopul de a inlocui radacina dintelui. Datorita acestui aspect, ele va permit sa muscati cu mai multa forta, cu acea forta pe care ati putea-o folosi cu dintii naturali.

Alte optiuni de inlocuire a dintilor nu restabilesc aproape la fel de mult din forta de muscatura, deoarece stau deasupra gingiilor si nu sunt ancorate in loc.

3. Previn modificari ale formei fetei

Dintii dvs. ajuta la sustinerea structurii fetei. Cand va pierdeti dintii, pierdeti acel sprijin, ceea ce in cele din urma face ca fata sa isi schimbe forma, facandu-va sa aratati mai in varsta. Implanturile dentare ii ofera un suport similar ca dintii naturali fetei, iar astfel o impiedica sa isi schimbe forma.

4. Activeaza vorbirea naturala

Unele optiuni de inlocuire a dintilor, cum ar fi protezele dentare, va pot afecta capacitatea de a pronunta corect cuvintele.

Lipsa dintilor va poate modifica si vorbirea. Deoarece implanturile dentare se simt si functioneaza la fel ca dintii naturali, ele va permit sa vorbiti usor si natural.

5. Lipsa cariilor dentare

Dintii artificiali trebuie inca ingrijiti pentru a preveni acumularea bacteriilor in gura, care cauzeaza aparitia infectiilor. Dar, avantajul implanturilor este ca sunt confectionate dintr-un material care nu se poate degrada. Nu va trebui niciodata sa va faceti griji ca aveti carii in implanturile dvs. dentare!

6. Sunt usor de ingrijit

Implanturile dentare nu necesita sa cumparati produse speciale pentru a le curata sau a le ingriji. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va spalati de doua ori pe dinti, si sa folositi ata dentara. Acest lucru insa trebuie sa il faceti si in cazul in care nu aveti implanturi dentare, pentru a avea o sanatate orala buna.

7. Sprijina dintii adiacenti

Un decalaj in gura cauzat de un dinte lipsa poate face ca dintii de pe ambele parti ale decalajului sa isi schimbe pozitiile, ceea ce duce la nealinierea. Implanturile dentare umple golul, permitandu-va sa mentineti un zambet drept si uniform.

8. Sunt o solutie permanenta pentru pierderea dintilor

Alte optiuni de inlocuire a dintilor vor trebui reparate sau inlocuite periodic, dar implanturile dentare sunt concepute sa reziste pentru tot restul vietii. Daca aveti nevoie de o optiune de inlocuire a dintilor, cu siguranta ar trebui sa luati in considerare implanturile dentare.

Pentru a afla daca sunteti un bun candidat pentru implanturi dentare, programati o consultatie la o clinica stomatologica Brasov.

About retino.brasov

Check Also

Microscopie Speculara

Microscopie Speculara

Cand este necesara o microscopie speculara? Procedura de microscopie speculara le poate fi recomandata pacientilor …

Close