sâmbătă , mai 8 2021
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete De Lemn Pentru Foc

Brichete de lemn pentru foc

Volumul redus al unei Brichete De Lemn Pentru Foc concentreaza o rezerva energetica enorma. Termenul de bricheta de rumegus semnifica deseul lemnos comprimat si caracterizat printr-un continut scazut de umiditate. Comprimarea acestora are loc la temperaturi foarte ridicate. Brichetele din rumegus sunt uscate. De regula, diametrul unei brichete este de sase centimetri.

Brichetele ajung la o lungime de treizeci de centimetri. Detin o putere calorica foarte mare, comparativ cu alti incalzitori termici. Faptul ca sunt un produs tehnologic suta la suta le recomanda a fi folosite atat de consumatorii casnici, cat si in sectorul industrial.

Brichete de lemn pentru foc

Cenusa rezultata ca urmare a procesului de ardere este de patru procente din masa totala. Deci este in cantitate foarte mica. Este recomandata utilizarea acesteia ca si ingrasamant natural. Aceste Brichete De Lemn Pentru Foc sunt usor de folosit. Vor fi utilizate: centrale pentru lemn, camine, cazane, sobe, seminee, teracote, precum si cazane cu ventilare naturala.

Brichete De Lemn Pentru FocO tona de brichete de lemn poate fi folosita in loc la cinci metri cubi de lemn uscat. O tona de brichete de rumegus reprezinta echivalentul a opt sute de kilograme de carbune. O tona de brichete de rumegus inlocuieste sase sute de litri de motorina.

Cu aproximatie o cantitate de cinci sute de metri cubi de gaz este echivalentul unei tone de brichete de lemn. Brichetele din rumegus mai pot privite si ca niste calupuri de rumegus. Acestea reprezinta si blocuri inflamabile de materie fabricate din materiale inflamabile extrudate. Arderea lenta a brichetelor de lemn se datoreaza procedurii de compresie. Acesti incalzitori termici nu scot fum si nici funingine. Pot fi achizitionate cu mare usurinta. Se fabrica in toate regiunile tarii in cantitati foarte mari.

Brichete de lemn pentru foc

Incalzirea in gospodariile obisnuite se face cel mai usor utilizand Brichete De Lemn Pentru Foc. Se depoziteaza usor. Au forma dreptunghiulara, deci pot fi asezate unele peste altele. Acestea mai pot avea forma sferica, cilindrica sau cubica. Pot fi si curatate cu usurinta. Preturile de vanzare sunt accesibile oricui. Transportul acestora este de multe ori gratuit. Prezinta si usurinta in ceea ce priveste transportul. Forma si dimensiunea acestora permit transportarea, in conditii optime, pe distante foarte lungi.

About retino.brasov

Check Also

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat

Placa Carton Natur Gofrat Aveti in vedere aceasta Placa carton natur gofrat. Cartonul este un …

Close