luni , iunie 17 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Containere Modulare

Containere Modulare

Viata intr-o casa din containere modulare

V-ati imaginat vreodata cum ar fi sa va mutati intr-o casa din containere modulare? Ei bine, se pare ca si in Romania acest tip de case creste de la o zi la alta in popularitate. Multi romani incep sa se orienteze spre acestea atunci cand doresc sa isi cumpere o locuinta. Tinerii care abia au facut nunta si doresc sa se mute in propria casa, se pot orienta spre o astfel de locuinta.

Persoanele care au o suma nu tocmai mare de bani se pot orienta de asemenea spre casele din containere. Despre acest tip de locuinte vom discuta in randurile care urmeaza. Daca va cautati o casa la pret redus, o astfel de casa poate fi solutia potrivita pentru dvs. Sa vedem asadar cum este viata intr-o casa din containere.

Case din containere modulare

Casele din containere sunt o alternativa mobila si rentabila pentru casele rezidentiale conventionale. Montate intr-un timp foarte scurt si flexibile in design, aceste case sunt cu adevarat atractive. Lista de avantaje este lunga in ceea ce priveste aceste case, iar oamenii se pot bucura de acestea pentru foarte multi ani.

Containere ModulareCeea ce se practica de mult in SUA nu este inca atat de raspandit in Europa. Cu toate acestea, in Germania si Austria , tot mai multi oameni locuiesc in case din containere. Si mai nou, romanii prefera aceste locuinte datorita avantajelor pe care le ofera. Iata cateva exemple.

1. Sunt ieftine

Cand vine vorba despre cumpararea unei locuinte, nu putem spune ca aceasta este ieftina. Oricum, discutam totusi despre o casa. Dar, facand comparatie intre casele din containere modulare si casele din caramida sau BCA, cele din containere au preturi mai bune.

Daca vizitati website-urile care comercializeaza containere, intelegeti mai bine acest lucru. Puteti calcula cat costa 3 – 4 containere sau o casa din containere in comparatie cu o casa traditionala. Aceasta din urma poate fi cu 50 – 60% mai scumpa decat casa din containere.

2. Constructii rapide

Stim cu totii ca o casa traditionala are nevoie de mai mult timp pentru a fi construita. Este nevoie de fundatie, este apoi nevoie de zidirea peretilor, de efectuarea acoperisului. Se cumpara usile si ferestrele, se fac amenajarile interioare, etc.

Toate aceste activitati necesita cateva luni bune de zile. In schimb, o casa din containere este construita la cheie in doar cateva saptamani. Deci, va puteti muta mult mai repede intr-o asemenea casa.

3. Conditii bune de trai

Cu siguranta cand vine vorba despre cumpararea unei case, oamenii se gandesc la conditiile pe care le vor avea. O astfel de casa poate fi dotata la fel ca o casa din caramida sau BCA. Se poate mobila dupa bunul plac, se pot cumpara accesoriile dorite, electrocasnicele preferate, etc. Poate fi echipata si cu un aparat de aer conditionat sau cu alte echipamente de ultima generatie.

Cei care aleg sa locuiasca in case din containere modulare se pot bucura de tot luxul la care altii doar viseaza. Si acest lucru se poate intampla la costuri mult mai mici pentru ca dupa cum spuneam, casele din containere modulare au preturi reduse.

In plus, oricand este nevoie si se doreste, aceste case pot fi extinse. Pot fi chiar si inaltate pentru a obtine o casa din containere cu etaj. Se pot face toate modificarile dorite pentru un trai lipsit de griji si nevoi.

Concluzie

Asadar, conditiile de trai in casele din containere modulare sunt foarte bune. Practic, o astfel de casa poate fi utilata la fel ca orice alta casa. Avantajele insa fac diferenta iar aceste case cu siguranta merita luate in considerare.

About retino.brasov

Check Also

Cazare la Sinaia

Cazare la Sinaia

Ce activitati pot avea turistii dupa ce ajung la cazare la Sinaia? Persoane din toate …

Close