sâmbătă , iulie 13 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Montaj Gresie Brasov

Montaj Gresie Brasov

Cine poate avea nevoie de servicii de montaj gresie Brasov?

Serviciile de montaj gresie Brasov sunt solicitate de catre diverse persoane fizice sau juridice. Poate fi nevoie de montajul gresiei in locuintele oamenilor (si in exterior pe terase sau balcoane), in cladirile institutiilor publice, in cladiri de birouri, etc.

Practic, atat persoanele fizice cat si persoanele fizice pot avea nevoie de aceste servicii profesionale pentru a beneficia de avantajele gresiei.

Avantajele celor care opteaza pentru montaj gresie Brasov

Aceste servicii profesionale de Montaj Gresie Brasov sunt prestate de catre firmele de specialitate. Exista si persoane fizice autorizate care se ocupa de montajul gresiei. Indiferent ca doriti sa colaborati cu o firma sau cu o persoana fizica autorizata, gresia va poate oferi multe avantaje.

1. Este accesibila

Unul dintre principalele avantaje ale placilor de gresie este ca sunt mai accesibile decat alte tipuri de pardoseli. Placile ceramice sunt in general mai ieftine in comparatie cu optiuni similare, cum ar fi placile de portelan (gresia portelanata), deoarece contin lut mai putin rafinat.

Cu toate acestea, exista diverse modele si dimensiuni pentru placile de gresie, care au preturi reduse dar si preturi medii sau mari. In functie de bugetul de care dispuneti va puteti alege gresia care sa se potriveasca perfect locuintei dvs.

2. Intretinere redusa

Nu este nevoie de intretinere speciala pentru placile de gresie, asa ca acest tip de pardoseala este grozav pentru persoanele care nu doresc sa petreaca mult timp si sa depuna mult efort pentru curatarea podelelor.

Le puteti intretine cu usurinta maturand sau aspirand orice praf si murdarie care se acumuleaza pe placile de gresie. Orice pete dure, apa si scurgeri pot fi de asemenea,curatate prin curatarea podelei.

Puteti chiar sa curatati aceste placi folosind un produs de curatare de mare rezistenta, fara sa va faceti griji daca provoaca daune sau nu. Acesta este un mare avantaj al gresiei in comparatie cu parchetul de exemplu care poate fi afectat de apa si de alte substante si solutii.

3. Este rezistenta la apa

Gresia este de asemenea rezistenta la apa, ceea ce o face o optiune excelenta pentru podelele din bucatarie si baie. Pardoselile din bucatarie si baie sunt cunoscute pentru ca se umezesc si se murdaresc usor din cauza intregului lichid care se varsa pe podea. Nici placile ceramice nu absorb mirosuri sau bacterii, de aceea multi oameni aleg acest tip de placi pentru bucatarie sau baie.

Montaj Gresie BrasovPentru o intretinere mai usoara, exista si o optiune de a instala placi ceramice portelanate pentru casa dvs. Placile ceramice portelanate sunt mai rezistente la apa deoarece nu absorb apa sau lichidele care se varsa pe podea datorita finisajului glazurat.

Placile ceramice portelanate sunt disponibile pe piata si reprezinta o optiune mai buna daca doriti o pardoseala mai durabila si rezistenta la pete. Cu toate acestea, aceste doua optiuni costa mai mult decat placile ceramice obisnuite.

4. Designuri versatile

Un alt avantaj al placilor ceramice este ca vin in mai multe stiluri, dimensiuni si modele. Acest lucru este perfect daca doriti un aspect diferit in diferite parti ale casei. Producatorii au gasit modalitati noi si inovatoare de a crea noi modele si de a produce placi ceramice, oferindu-va o selectie larga din care sa alegeti.

In plus, acest tip de pardoseala poate fi taiat in diferite forme si dimensiuni pentru a se potrivi in orice parte a casei sau chiar pentru a oferi un stil unic. De asemenea, poate reproduce aspectul placilor mai scumpe, cum ar fi lemnul de esenta tare si piatra naturala, astfel incat sa puteti obtine aspectul pardoselilor scumpe fara a cheltui foarte multi bani.

5. Reducerea alergenilor

Spre deosebire de alte tipuri de pardoseli, unul dintre avantajele placilor ceramice este ca nu atrage cu usurinta praful, murdaria, parul de animale, acarienii sau polenul precum mocheta.
Acest lucru il face mai avantajos pentru cei cu ingrijorari alergice legate de praf. Si pentru ca acest tip de pardoseala atrage mai putin praf, aerul din casa devine si mai curat si mai sanatos.

6. Rezistenta la foc

In mod ideal, unul dintre factorii pe care ar trebui sa ii luati in considerare atunci cand cumparati sau alegeti gresie este rezistenta la foc. Placile rezistente la foc garanteaza siguranta familiei dvs., mai ales cand ai copii in preajma.

Placile ceramice sunt mai rezistente la foc decat alte placi, deoarece sunt fabricate la o temperatura foarte ridicata. Acesta este un alt avantaj semnificativ fata de parchet de exemplu sau fata de dusumea.

Exista asadar suficient de multe motive pentru a alege gresia cand doriti sa schimbati pardoseala de acasa. Optati pentru servicii profesionale de montaj gresie Brasov si veti avea pardoseala perfecta pentru multi ani de acum inainte.

About retino.brasov

Check Also

Pompe de Caldura Brasov

Pompe de Caldura Brasov

Ce sunt evaluarile HSPF ale unei pompe de caldura Brasov? Atunci cand sistemele cu pompe …

Close