sâmbătă , mai 8 2021
Breaking News
Home / Sanatate / Retinoscopie

Retinoscopie

Retinoscopie

Multa lume nu site care este importanta unui consult oftalmologic. Analize precum o Retinoscopie, test cromatic, masurare a tensiunii oculare, masurarea dioptriilor si multe altele sunt extrem de importante. Aceste analize pot ajuta la diagnosticarea unor boli inca de la primele semne.

RetinoscopiePentru o diagnoza percisa si solutii eficiente, trebuie sa alegeti un Specialist Oftalmologic Brasov de incredere. Acesta, la orice consul,t de rutina, va va ghida prin toate analizele necesare pentru un diagnostic cat mai profund si precis.

Retinsocopia este extrem de importanta pentru masurarea refractiei retinei. Cu un aparat numic retinoscop se va lumina retina pentru a masura refractia provocata de lumina. Daca aceasta este neutra adica normala, atunci ochiul nu are probleme de refractie. Iar ochiul nu sufera de boli ca miopia, hipermetropia, astigmatismul, etc. Dar daca se observa anomalii, atunci se vor realiza si alte analize. Cu cat va programati mai repede la un consult, cu atat mai repede veti primi un diagnostic. Iar remedierea va avea loc inca din primele semne ale problemei.

About retino.brasov

Check Also

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Alegeti un Ortodont Brasov cat mai bun. Acest specialist va va oferi mereu …

Close